Бренди


Хлопчик


Дівчинка


Вік


Колекції


Акції
Навіщо потрібні розвиваючі іграшки Learning resources?

Навіщо потрібні розвиваючі іграшки Learning resources?

Захоплюючі набори для розвитку Learning resources

Купити набір learning resources — це безпрограшний варіант подарунка на День народження, Новий рік або на будь-яке інше дитяче свято. Якщо ви йдете до знайомих, які проживають на території України (у Києві, Дніпрі), які мають маленьку дитину, можна купити будь-яку іграшку виробника Learning resources — захоплення малюка буде забезпечене.

Індустрія дитячих товарів щороку пропонує купити всілякі новинки для малюків, і компанія Learning Resources купити в Україні захоплюючі, розвиваючі ігрові набори для дітей пропонує різні, щорічно випускаючи нові винаходи.

Найважливішими завданнями, які з початку заснування (1984 року) ставило для себе підприємство Learning resources з виробництва дитячих ігрових наборів, були:

  • якість матеріалів та з'єднань;
  • відсутність шкідливих, токсичних компонентів;
  • повна безпека кожного виробу - матеріали виключно екологічно чисті, до того ж усі вироби не мають гострих країв або інших, здатних поранити елементів;
  • розвиток під час гри - набори відносяться до різних сфер діяльності - від наборів тварин, рослин і чоловічків до різноманітних галузей науки.

Для кожної дитини набір Learning resources купити в Дніпрі, Києві — отже, надовго захопити її цікавою і грою, що сприяє всебічному розвитку.

Чому варто купити набір Learning resources в Україні

Думки дитячих психологів та педіатрів України зводяться до того, що необхідно використати будь-яку можливість задіяти обидві півкулі дитячого мозку до досягнення трирічного віку, оскільки саме цей період є найбільш сприятливим для його інтенсивного розвитку.

Ліва півкуля відповідає за аналітичні здібності, його розвиток сприяє більш простому освоєнню точних наук, а ось розвинена права півкуля стимулює творче, абстрактне мислення, уяву, можливість одночасної обробки кількох інформаційних потоків.

Прекрасно вивчивши важелі впливу на дитяче світосприйняття, компанія Learning resources запропонувала мамам та татам купити набори, здатні вплинути на розвиток відразу обох півкуль мозку. При цьому набір learning resources купити батьків у Києві, Дніпрі, по всій Україні просять самі діти, бо їм дуже цікаво грати з різнокольоровими звірятками, чоловічками та різними механізмами.

Якщо ви хочете купити продукцію Learning resources у Дніпрі чи Києві, визначтеся із серією, яких у компанії кілька:

  • Gears! Gears! Gears! Це одна з найпопулярніших лінійок товарів бренду, тому що подобається хлопчикам та дівчаткам різного віку. Ще б! Зібрати своїми руками механізм, використавши набір із шестерень, це неймовірно захоплююче! Потрібно тільки слідувати інструкції, якою комплектується набір, і використовувати різні за формою, кольором, розміром диски із зубчиками. Якщо все зроблено правильно, механізм запрацює! Такі комплекти непомітно навчають дітей азам механіки - одного з розділів фізики.
  • Pretend & Play — назва лінійки перекладається як «прикинься і грай». Такі набори Learning resources купити в Києві та Дніпрі можна для дітей, які обожнюють рольові ігри. Малюк зможе відчути себе «дорослим» лікарем, касиром, будівельником, кухарем, учителем, рибалкою тощо. Ці комплекти також розвивають комунікативні навички, адже участь можуть брати кілька друзів.
  • Rainbow Fraction — ці набори від Learning resources знайомлять діток Києва, Дніпра, інших міст України не просто з різними кольорами, а й з тим, яким чином потрібно змішати основні фарби, щоб отримати ті чи інші відтінки — купити їх рекомендується малюкам, захопленим малюванням.
  • Smart Snacks, Smart Splash - купити набори, розроблені фахівцями «Learning resources» для захоплюючого навчання дітей математики, неодмінно варто. «Розумні ласощі» призначені для ігор за столом, а «розумні крапельки» дозволять зробити купання веселим та корисним.

Усього за історію свого існування бренд запатентував понад 1300 різноманітних навчальних ігор, з яких кожен з батьків у Дніпрі, Києві та інших містах України зможе вибрати та купити найпридатніший за віком своїй дитині.

Чому варто набори Learning resources купити для дитячих садків

Час відвідування дитячого садка у Дніпрі, Києві займає більшу частину дня дитини — вона перебуває там стільки ж, скільки батьки — на роботі. Зрозуміло, крім харчування, денного сну, прогулянок, ігор дитячі садки Києва, Дніпра, всієї України приділяють велику увагу дитячому розвитку.

Різноманітні набори Learning resources — відмінне рішення для забезпечення розвитку у дітей:

  • дрібною моторики, що відповідає за мовні, а також інші функції мозку;
  • логічного мислення - збираючи конструктор з шестерні, розкладаючи кольорові фішки, малюки вчаться оперувати з цифрами, вирішувати елементарні завдання;
  • уяви, фантазії - граючи з однолітками, діти вигадують всілякі сюжети;
  • комунікативні навички — малюки Києва, Дніпра, інших міст України навчаються спілкуватися, домовлятися один з одним, використовуючи набори лікаря, продавця, кухаря та інші комплекти.

Інтернет-магазин «Тойекспрес» пропонує купити різні ігрові набори Learning resources для малюків у Києві, Дніпрі, інших містах України. Ми гарантуємо оригінальність усієї представленої у нас продукції, а також встановлюємо найвигідніші розцінки на всю лінійку товарів популярного в Україні, а також у всьому світі бренду Learning resources. Сплатити покупку можна готівкою або за безготівковим розрахунком.