Бренди


Хлопчик


Дівчинка


Вік


Колекції


Акції
Популярність Nerf бластерів, збіг? Не думаю!

Популярність Nerf бластерів, збіг? Не думаю!

Чому нерф бластери завжди потрібні

Нерф бластери відомі всім хлопчикам, аматорам постріляти, «повоювати» один з одним. Ця зброя не дає збою, вона практична і міцна, стильна і різноманітна, багатофункціональна і точна. Бренд Nerf є продуктом всесвітньо відомої компанії з виробництва високоякісної оригінальної ігрової продукції Hasbro.

Популярність Nerf бластерів, збіг? Не думаю!" Популярність Nerf бластерів, збіг? Не думаю!">

Нерф бластери купити своїм синам воліють батьки з різних країн, оскільки за їх допомогою вони не лише надають їм можливість вдосталь «повоевать», а й можуть бути впевнені у безпеці своїх дітей, а також їхніх друзів.

Адже всі снаряди, патрони та стріли, що виготовляються під брендом Nerf, розроблені таким чином, щоб не завдавати відчутних ушкоджень хлопчикам, водночас володіючи гарною дальністю та точністю польоту. Матеріал, який використовується при виготовленні патронів - спінений полімер, нешкідливий також за своїм хімічним складом.

Популярність Nerf бластерів, збіг? Не думаю!"

Де придбати бластери нерф в Україні

З огляду на унікальність технології, неперевершені естетичні характеристики, якість використаних у виробництві матеріалів, приємних на дотик та екологічну безпеку, бластери нерф купити в Україні віддають перевагу багатьом споживачам.

Такий чудовий подарунок сподобається хлопчику будь-якого віку, варто лише вибрати в нашому асортименті оптимальний варіант для вашого шибеника з наступних серій:

  • N-Strike — сюди належить бойовий арсенал, який стріляє стрілами із присосками на кінці. У нас представлені одно-, дво- та триствольні види даної зброї, а також багатофункціональні моделі, з яких можна стріляти різними снарядами.
  • Vortex – цей тип зброї стріляє дисками із пластику.
  • Dart Tag — моделі цього стріляють стрілами з липучками. Якщо «учасники бойових дій» використовують у грі з такою зброєю спеціальні жилети, патрони, що прилипають до них, легко покажуть, хто переможець.
  • Super Soaker — улюблені дітьми різного віку водяні пістолети. Як і всі інші товари бренду Nerf, вони відрізняються чудовою якістю, практичністю та довговічністю.

Багато батьків беруть участь у битвах зі своїми дітьми, взявши на озброєння нерф бластери. Хтось воліє луки зі стрілами, хтось — великий потужний кулемет, а хтось вирішує скористатися водними моделями, що приносить масу задоволення всім учасникам під час баталій спекотного літа.

Популярність Nerf бластерів, збіг? Не думаю!" title="Зображення3 Популярність Nerf бластерів, збіг? Не думаю!">

Які нерф бластери купити - рекомендації початківцям

Якщо ваш син уже досяг того віку, коли гра у війні стала для нього найбільш захоплюючою, подаруйте йому одну з моделей бренду Nerf, а яка саме йому сподобається визначити зовсім нескладно.

Поспостерігавши за дитиною у дворі, ви швидко зрозумієте, чи подобається їй бути поліцейським (або шерифом), який зупиняє злочинців, чи представляє він себе безстрашним індіанцем, чи вважає за краще виступати в ролі спецагента, що виконує секретні завдання. Наші консультанти допоможуть підібрати ідеальний виріб для будь-якої дитини.